keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Kultainen nuoruus-musikaalin ensi-ilta 23.5.

Kerroinkin aiemmin jo upeasta yhteistyöhankkeesta alueen nuorten kanssa. Nuoret Luovat-ryhmä ja erityisnuorisotyöntekijä Sari Svensson otti yhteyttä meihin aiemmin keväällä, koska nuorille oli syntynyt idea tehdä musikaali yhteistyössä ikääntyneiden kanssa.
Tänään Kultainen nuoruus musikaali sai ensi-iltansa Vernissassa. Sain kunnian toimia kuljetusapulaisena talon asukkaille, jotka nousivat lavalle esiintymään. Invataksi saatiin täyteen ja pyörätuolit sekä rollit mahdutettua mukaan. Kaikki meni hyvin ja esitys sai alkaa!
Kokemus oli mykistävä, sukupolvet ylittävä vuorovaikutus ja yhteinen tunne oli mahtava. Mikään raha maailmassa ei korvaa sitä kohtaamista, jota olemme saaneet seurata, kun nuoret ja ikääntyneet toimivat yhdessä tasavertaisina toisiaan kunnioittaen. Iso kiitos teille ikääntyneille ja nuorille: Te loistittte kaikki tänään lavalla.




Svea Kyrklundin tarina

 
Seppo Tampion sotalapsen tarina


Elma Erosen tarina


Elma kirjoittaa tuntemattomalle sotilaalle

Kalle Jokelan tarina





Hilkka Natusen tarina



Ps. Huomisen Hesarissa luvassa juttu musikaalista

Tässä vielä mainos tuleviin esityksiin!

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Nuorisopalveluiden Nuoret Luovat -ryhmän ja sota-ajan eläneiden vanhusten sekä veteraanien yhteiseen ennennäkemättömään
Kultainen nuoruus - musikaaliin
23.5., 24.5. tai 31.5.2012
klo 18:00 Vernissaan.
(Lasten ja nuorten kulttuuritalo Vernissa, Tikkurilantie 36)
Musikaaliesitys vie Teidät tämän päivän Koivukylästä Toisen maailmansodan muistoihin. Nostalginen musiikki sävyttää vanhusten ja nuorten yhteistä sanomaa.
Ilmoittauduthan etukäteen varmistaaksesi paikkasi. Paikkoja on rajoitetusti. nuoretluovat@gmail.com

Ystävällisin terveisin:
Musikaalin nuoret,
Koivukylän palvelukeskuksen vanhukset ja veteraanit sekä
erityisnuorisotyöntekijä, vastaava ohjaaja Sari Svensson ja
erityisnuorisotyöntekijä, musiikkivastaava Saara Kiiveri

2 kommenttia:

  1. Hienoa toimintaa! Voimmeko lisätä tämän Vanhustyön keskusliiton Neljän polven treffit -kampanjan sivuille (http://www.ikapolvet.fi/haastekampanja/ilmoittaudu-mukaan)? Voitte toki tehdä sen itsekin ja osallistua samalla myös ikäpolvitoimintakilpailuun :)

    VastaaPoista
  2. Hei Minna! Kiitos vinkistä laitoin ilmoittautumisen menemään :) Katselin mukana olleita ja oli todella ilo huomata kuinka valtavan paljon upeaa sukupolven ylittävää toimintaa on jo olemassa, WAU!

    VastaaPoista