perjantai 12. lokakuuta 2012

Muistorasia työpajan antia

Toteutimme vanhustenviikolla yhteistyössä avoimen toiminnan, Koivukylän kirjaston sekä Hakopolun senioritalon kanssa avoimen Muistorasia työpajan Koivukylän kirjastossa.


Muistorasia työskentelystä voit lukea lisää postauksen alla olevista linkeistä, mutta alla lyhyesti muistorasia työskentelyn taustaa.


- Muistorasiaa voi kutsua eletyn elämän pienoisnäyttämöksi, jossa pääosaa näyttelee yksilön lähihistoriakokemukset ja muistot (Leonie Hohenthal-Antin)

- Muistorasia on yksilön elämänhistorian,-tyylin tai -vaiheen visuaalinen luova teos. Se on teksteistä, dokumenteista, kuvista ja esineistä koostuva, rasiaan rakennettu kolmiulotteinen kollaasityö. (Leonie Hohenthal-Antin)

- Muistorasia työskentelyn luova ammattilainen ja uranuurtaja on Leonie Hohenthal-Antin, joka on tuonut kansainvälisessä "Voimaa muistoista"-hankkeen (2005-2007) myötä muistorasiatyöskentelyä tutuksi sekä edelleen kehittänyt työmuotoa mm. omaishoitoperheiden kanssa. Lue ihmeessä lisää Muistojen talosta Kotkasta.

- Leonie Hohenthal-Antin teokset: "Muistot näkyviksi" sekä "Kutkuttavaa taidetta" ovat kiinnostavaa luettavaa aiheesta kiinnostuneille.


Kertun Muistorasia



Muistorasia porukka



Liisan Muistorasia. Arvaatko mitä Liisa aikoo muistorasiaansa laittaa? Kurkkaa oikea vastaus postauksen "kommentit" kohdasta!

Mirjan Ystävyyden muistorasia

Railin rakkaiden joulumuistojen Muistorasia

Tapion Muistorasia

Muistorasia poppoo työn touhussa


Kiitos kaikille osallistujille! Laittakaahan kommentteja postaukseen, mikäli innostuitte ja toivotte lisää Muistorasia-työpajoja!


Muistoista voimaa työpaja

Muistojen talo

1 kommentti:

  1. Mitä Sinä arvasit Liisan muistorasian tulevaksi sisällöksi? Oikea vastaus on: Liisan pojan 50 vuotta vanhat tutit.

    VastaaPoista