keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kierrätyspäivän antia!

Tänään löimme hynttyyt yhteen kaikkien innokkaiden kierrättäjien, Vanhusten kotiapusäätiön ja YYA-hankkeen, Rekolan seurakunnan, Koivukylä meidän kylä-hankkeen, Koivukylän kierrätyskeskuksen ja Koivukylän vanhustenkeskuksen kesken. Tuloksena syntyi "Vie mennessäis, tuo tullessais-Kierrätyspäivä". Tapahtumapaikalla: Havukosken palvelukeskuksen rampin alla oli hieman kylmä, mutta sitäkin lämpimämpi tunnelma!! Tällaista alueellinen verkostotyö on parhaimmillaan!
 
Tapahtumaan sai tuoda omia tavaroitaan vaihtoon, tehdä löytöjä, juoda kupillinen kahvia tai tulla rupattelemaan! Tilaisuus oli maksuton, mutta vapaaehtoisella kahvimaksulla saattoi tukea yhteisvastuukeräystä. Koivukylän kierrätyskeskus otti vastaan jäljelle jääneet tavarat.

Tapahtumaan osallistui noin 100 hengen joukkio ja kokemukset olivat selkeästi "Tämä tapahtuma pitää ottaa perinteeksi". Olkaahan siis kuulolla ja seuratkaa Koivukylän Lähisanomia, josta selviää varmasti tulevat kierrätyspäivät. Paikkana Havukosken palvelukeskuksen ramppi vaikutti olevan oikein oiva ja käytännöllinen.











 Lämmin KIITOS kaikille kierrättäjille, jotka toitte vaihtoon tavaroitanne,
tapahtuman järjestäjille ja kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti