tiistai 29. tammikuuta 2013

Lumi Pörri-Karsun Nimiäiset!

Kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte hyljerobotin nimen keksimiseen!

LUMI Pörri-Karsu

 
Hyljerobotin nimeksi päätettiin ottaa kutsumanimeksi LUMI, koska se sopii hyvin lumen valkoiselle ja pehmoiselle otukselle. Pörri nimi toistui useissa ehdotuksissa ja Karsu nimi toi mieleen osoitteemme: Karsikkokujan. Pörri-Karsu on Lumin sukunimi.
 
Nimiäispäivä olikin hulinaa, nimittäin aamulla Ylen aikainen haastatteli meitä suorana radioon ja heti perään tuli Ylen tv ryhmä kuvaamaan. Televisio juttu tulee tänään Ylen Uudenmaan alueuutisissa (TV 2 klo 19.10), jonka jälkeen se on katsottavissa yle areenalta.

Lue Ylen artikkeli hyljerobotista
Yle areena Uudenmaan uutiset 29.1.



 
Nimiäisissä Lumiin pääsi tutustumaan kahvin ja kakun syönnin lomassa. Lumi vaikutti sulattavan juhlijoiden sydämet ja tunnelma oli lämmin.

Lumi kiersi sylistä syliin ja jokainen kiinnostunut sai mahdollisuuden koskettaa ja paijailla. Erityistä kiitosta saivat Lumin kauniit silmät.
 
Paikalla oli myös Vantaan Sanomat sekä MTV 3:n uutistoimitus.


 
Nimiäistunnelmia voi seurata tänään illalla MTV 3:n klo 19 uutisissa ja se on katsottavissa katsomon kautta:
 
 
Loppuun voisin välittää Mairen terveiset, kun tilaisuuden lopuksi hän kiitti minua. Tuumailin, että "hyvä, että kahvit maistui", mutta Maire kertoikin tarkoittaneensa kiitoksellaan Lumia (tosin kakku ja kahvikin olivat herkkua), koska  hänestä oli tuntunut niin mukavalta pitää Lumia sylissä ihan lähellä ja tahtoi kiittää siitä, että tällainen ihana otus on taloon saatu.
 
Kiitos, olipa meillä mukavaa yhdessä!

3 kommenttia:

  1. Hienoa että saatiin Lumi oikein kolmosen seitsemän- ja kympin uutisiinkin! :)

    VastaaPoista
  2. No eikö totta!! Oli meillä aika jännä päivä :) Molemmat telkkari jutut tulivatkin nyt illalla jo. Postauksessa yllä suorat linkit Mtv 3:n juttuun seiskan uutisiin ja Ylen Uudenmaan uutisiin.

    VastaaPoista
  3. Voi miten mukava oli katsoa areenasta tuttuja kasvoja! Hyvä nimi tuli ja upea ihana hylje. En malta odottaa että pääsen vähän silittämään :)

    VastaaPoista