torstai 17. tammikuuta 2013

Onnea Karsiksen välkyille ja vammaispalvelulain mukaiselle päivätoiminnalle!

Vietimme viikko sitten torstaina vanhustenkeskuksessa vammaispalvelulain mukaisen päivätoiminnan 1-vuotis syntymäpäiviä. Torstai ryhmä on nimennyt itsensä "Karsiksen välkyiksi" ja vanhustenkeskukseen he sekä ohjaajat tuovat kaikki omina itsenään hyvää tuulta sekä mukavaa pulinaa.

Onnea 1-vuotiaalle toiminnalle!
 Avoin päivätoiminta on saanut vammaispalvelusta sekä Karsiksen välkyistä oivan yhteistyökumppanin, joiden kanssa ollaan järjestetty myös erilaista avointa tapahtumaa mm. halloween juhlat ja kesäjuhlat. Uusia ideoita on myös viritteillä muotinäytöksen sekä lounasdiskon merkeissä.

Paikalla oli juhlimassa Karsiksen välkkyjen sekä heidän läheistensä, ohjaajien ja esimiesten lisäksi myös apulaiskaupunginjohtaja Jukka T. Salminen, vanhus-ja vammaispalveluiden johtaja Matti Lyytikäinen sekä vammaispalvelujen palvelupäällikkö Mikaela Westergård.

Juhlissa välittyi sama lämmin tunnelma, kuin ryhmässäkin. Juhlapuheissa ja ryhmäläisten omissa kokemuksissa korostui tyytyväisyys uuteen toimintaan ja ilo, jota ryhmässä toiminen parhaillaan tuo arjen tuen lisäksi. Juhlaan valmisteltu runo tullaan julkaisemaan blogissa lähiaikoina. Saimme myös hyviä kokkailu ja reseptivinkkejä apulaiskaupunginjohtajalta sekä musiikkiesitysten kautta välittyi hyvää mieltä ja piristystä päivään.

Karoliina ja Kirsi ohjaajat
Kiitos kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti