perjantai 18. tammikuuta 2013

Monitoimitilan keittiön avajaiset!

Tänään pääsimme tutustumaan monitoimitilan uuteen keittiöön. Monitoimitilassa ei aiemmin ollut astianpesukonetta, jääkaappia tai liettä, joten toivoimme saavamme arjen toimia tukevan keittiöratkaisun, jota pystyy hyödyntämään omatoimisesti myös pyörätuolia käyttävä henkilö. Vammaispalvelun päivätoimintaryhmät kokoontuvat myös monitoimitilassa, jolloin oli luontevaa etsiä ratkaisua, joka tukisi kokonaisvaltaisesti omatoimisuutta sekä itsenäistä selviytymistä arjen askareissa ja toimissa. 

Jo olemassa ollut keittiökaapisto siirrettiin huoneen vasemmalle puolelle ja oikealle puolelle rakentui Variante keittiö

Variante keittiö tarjoaa siirrettävän, irrallisen keittiöratkaisun, jossa on otettu monipuolisesti huomioon pyörätuolia sekä apuvälineitä käyttävät henkilöt. Yhteistyö Varianten kanssa on ollut toimivaa ja ystävällistä sekä olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja apuun! Kiitos Juha ja Lassi!

Lue lisää: Variante keittiöt

Astianpesukone on kaappimallinen, jolloin astianpesukoneen käyttö myös pyörätuolista käsin käy näppärästi


Variante keittiön edustajat Juha Lehto ja Lassi Kuosmanen olivat paikalla kertomassa ja esittelemässä keittiötä  noin 30 hengen yleisölle
Vaikka toiminnanohjaajalla onkin aika tylsä ilme, niin olen oikeasti todella iloinen meidän uudesta keittiöstä!!!!

Keittiön testailua


Tänäänkin oli aivan pakko kipittää sisäkengillä ilman takkia, 20 asteen pakkaseen, nappaamaan valokuva ihanasta ilta-auringosta. Pakkasesta huolimatta tuossa auringonlaskussa on ripaus lupausta keväästä. Ja kurvatessani autolla kotiin päin vanhustenkeskuksen pihasta totesin, että "nythän on vielä valoisaa". Mukavaa viikonloppua ja olkaahan yhteyksissä, mikäli haluatte tulla tutustumaan keittiöön tai toimintaan ylipäänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti